Skor

372 träffar

Saint Vacant skor för hållbara och snygga skor

Saint Vacant skor grundades 2005 och är ett skoföretag från Finland. Skor från Saint Vacant är perfekta för den som har höga krav på sina skor både när det kommer till komfort och utformning.

Saint Vacant skor bakgrund och filosofi

Från start hade märket och dess grundare Janne Lax ambitionen att tillverka och sälja måttbeställda skor, något som idag är ovanligt på marknaden. Utöver sina måttbeställda skor, presenterar märket också en linje, där designen är stilren med material av hög kvalitet. Det ger skor som är sköna för fötterna och som håller i längden!

Snygg stil länge med Saint Vacant skor

Tack vare den höga kvaliteten på Saint Vacant skor, kan du med rätt underhåll njuta av dina skor länge. I och med den stilrena och klassiska designen, fungerar Saint Vacant skor dessutom i de flesta lägen och situationer. Välj mellan lågskor och modeller med högre skaft och hitta dina favoriter!

Shoppa Saint Vacant skor online

När du shoppar dina Saint Vacant skor online hos oss på Footway får du gott om tid att testa hemma framför spegeln. Vi erbjuder alla våra kunder 180 dagars öppet köp, men också snabba leveranser samt fri frakt och retur!

Rub 21
FEW LEFT
U Aerantis Navy
FEW LEFT
D Ottaya White
FEW LEFT
RUB15-30 Red
FEW LEFT
FEW LEFT
Uomo Blade Black
FEW LEFT
D Thymar White
FEW LEFT
D Thymar Black
FEW LEFT
FEW LEFT
Uomo Monet Coffee
FEW LEFT
Rub15 Deepred
FEW LEFT
Sida 1 av 7

372 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK