Skor

3 träffar

Etki skor i italienskt design

Om det är något som Italien är känt för så är det deras snygga skor. Etki är ett skoföretag som hämtat stor inspiration från Italien. Här kan du välja bland stiliga herrskor i äkta skinn och med en fantastisk passform. Klä dig stilrent och stiligt både till vardags och till festerna.

Etki skor historia och kända modeller

Etki är ett skoföretag som fått inspiration från den italienska designen på herrskor. Med gedigna och kvalitativa material som äkta skinn, tåligt gummi och med en mjuk fotbädd, är Etki skor ett ultimat val för den trendiga mannen. Mest kända är Etki för sina stiliga loafers och sneakers.

Etki skor stiltips och skötsel

Dina Etki skor kan du bära både till ett par snygga jeans men även till kostymbyxor när du vill vara extra uppklädd. Eftersom Etki skor tillverkas av skinn är det viktigt att du rengör och smörjer in dina skor med lämpliga skovårdsprodukter. Etki skor kan bäras även om det regnar men undvik de värsta regnovädren.

Etki skor online på Footway

Välkommen till ditt eget skoparadis – Footway! Här kan du klicka hem ett par snygga Etki skor från bekvämligheten av ditt eget hem. Vi erbjuder snabba leveranser och vi bjuder alltid på frakten. Om något inte skulle sitta perfekt behöver du inte betala för returerna, de bjuder vi på.

Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK