Bagheera, Skor

229 träffar

Avesta-legenden

Svenska Bagheera bildades i Avesta 1981 och blev under åttiotalet en stor succé mycket tack vare den klassiska WCT-overallen som prydde många hockeyfrillor. Huvudkontoret finns forfarande i Avesta och företaget tillverkar och säljer sportkläder och skor. Bagheera, som hämtat sitt namn frånd den kloka pantern i Djungelboken (även fast bagh betyder tigher på hindi), är ett av få svenska företag som lyckats slå sig fram i en så tuff bransch som sportskor- och kläder.

Funktion och komfort

Idag består stora delar av företagets tänk av funktionalitet och aktivitet – kläder som klarar av påfrestningar men samtidigt går att hitta för bra priser. Designen präglas av bra material, som ska sitta skönt, och Bagheera arbetar bland annat med så kallad ”body mapping” somt tar hänsyn till kroppens olika svettzoner för både komfort och stadig prestation.På Footway hittar du många Bagheera-modeller både för barn, män och kvinnor. Du hittar fritidsskor, löpskor och skor att använda till vardags. Bagheera är märket för motionärer, så om du tycker om att låta både kroppen och dina skor andas är Bagheera märket för dig – i stort sett oavsett vilken motionsform som tilltalar just dig.

Stora inom barnskor

Bagheera även gjort sig ett namn inom barnskor, förmodligen tack vare de funktionella skorna som passar för allt det ett barn gör: upptäcker, äventyrar, leker och aktiverar sig under långa, fartfyllda dagar. Bagheera gör även vinterkängor vilket passar perfekt nu när hösten så småningom övergår i kallare läge – och klart att barnen ska leka i ett par Bagheera-skor. Nu har Bagheera varit verksamma i över 30 år och har byggt upp inte bara en en stadig känsla för vad deras kunder behöver utan även klarat att hålla sig aktuella och uppmärksammade tack vare sina mångsidiga produkter som tilltalar vardagsmotionärerna såväl som de som satsar lite hårdare.

Inte bara kardborreband

I dag finns många läckra Bagheera-sneakers för både herrar och damer med modern, slagkraftig design. Bland annat snygga modeller som Octane som andas hastighet och aktivitet. Bara blotta anblicken skapar lust för sprint, löpning eller bara lattjolajban i friska luften. Ta del av en ett svenskt arv och kika närmare på Bagheera. Det finns mer bakom namnet än klassiska overaller och kardborreskor – idag hittar du en uppsjö av moderna skora att aktivera dig i. På Footway finns över hundra olika Bagheera-modeller, så att hitta dina nästa Bagheera-favoriter borde vara enkelt ordnat.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 4

229 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK