ATP, Skor

2 träffar

ATP skor - Italiensk kvalitet

Finns det något bättre än ett par nya skor av äkta läder? Kanske om skorna dessutom är tillverkade enligt gamla hantverkstraditioner som finns i Italien. ATP skor håller hög kvalitet, är stilrena och tidlösa och passar till både vardags och fest.

ATP skor historia och kända modeller

Vad får man om man mixar italienskt kvalitetsskinn med skandinavisk design? Snygga skor från ATP såklart! Varumärket grundades år 2010 av Maj-La Pizzelli och Jonas Clason. Tillsammans hade de en vision om att skapa snygga och trendiga skor i ren design och av de bästa materialen. En vision de lyckades genomföra.

ATP skor stiltips och skötsel

Ett par bekväma sandaler från ATP är ett modemedvetet val. Skorna håller högsta kvalitet och har en bekväm passform. Det italienska lädret åldras snyggt men för att skorna ska hålla sig snygga så länge som möjligt är det viktigt att du tar hand om dina skor. Smörj in med läderfett.

ATP skor online på Footway

Välkommen till en enorm databas fylld av skor i snygg design. Hos oss på Footway kan du enkelt klicka hem dina nya modefavoriter. Med snabba och kostnadsfria leveranser, fria returer och med 180 dagars öppet köp, handlar du alltid tryggt och smidigt hos oss. Upplev vår service och klicka hem ett par ATP skor redan idag!

Yara Snake
FÅ KVAR
Frida Grey
FÅ KVAR
Yara Snake
FÅ KVAR
Frida Grey
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

2 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK