Skor

108 träffar

Danska skor i hög kvalitet

Angulus är ett danskt märke som tillhör företaget ATC Footwear A/S, med djupa rötter i skoindustrin. Sedan 1904 har företaget designat och tillverkat sina omtyckta skor för både kvinnor och barn. Skorna görs i läder i hög kvalité och passar för alla tillfällen.

Pris för bästa barnskor

Mest populära är deras barnskor som bland annat fått utmärkelse för bästa internationella barnsko av tidningen British Junior Magazine. Märket vann även i kategorin ”Children in the city”. På Footway är barnskorna poppis och bland de mest sålda modellerna finns Angulus Coral, Silver och Wide. Angulus barnskor tillverkade i mjukt läder och är supertrevliga mot barnens fötter, vilket är viktigt för långa lekar unde alla årstiderna. Skorna är också framtagna med just barnfötter i åtanke, på flera sätt. De anpassar sig nämligen efter växande fötter med redigt med utrymme framtill. Det går undan när barnens fossingar växer och visst är det bra att någon tänkt på det?

Samarbete med läkare och sjukgymnaster

När Angulus-skorna var nya på marknaden jobbade företaget hårt för att skorna skulle ligga bra kring foten och därför jobbade de tillsammans med läkare och sjukgymnaster för att få fram bästa möjliga skor. Tack vare detta och vinsterna i flera kategorier för barnskor så har Angulus skaffat sig en trogen skara med kunder som kommer tillbaka. ATC Footwear A/S håller med om det gamla uttrycket "skomakare, bliv vid din läst”, att man alltså inte ska försöka sig på saker man inte vet något om. På Footway satsar vi till exempel på att sälja skor, och håller oss till det! Precis så gör även ATC Footwear också. De är sylvassa på skodesign- och tillverkning och håller sig därför till det. Skorna tillverkas förresten i Portugal om du undrade.

Även för vuxna

Men som ni vet görs inte Angulus-skorna endast för barn utan görs även för kvinnor och på Footway finns många modeller för er att välja bland. Våra mest populära skor är Angulus Black, en läcker känga som passar perfekt nu under hösten. Kanske till ett par tighta jeans? Angulus-kängan finns i flera utföranden så du kan säkert hitta din favorit. Förutom kängor finns det även snygga lågskor för kvinnor i stilren och effektiv design, tydligt präglade av den skandinaviska utformningen vilket betyder enkelhet, stil och elegans. Om du letar efter kvalitétsskor för dig själv eller barnen, och vill att skorna ska hålla länge, passa för fart och fläkt, lekar såväl som nattklubben eller festen, så har du hittat dina nya favoriter hos Angulus.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Silje 28
REA
Silje 28
REA
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 2

108 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK