Skor

106 träffar

Gå bekvämt i EMU Australia skor

EMU Australia skor är tillverkade i naturmaterial som mjukt morinoull och varmt fårskinn från Australiens vidder. Detta är riktigt mysiga skor som är bekväma och snygga. Märket gör kollektioner för hela året.

Märkets historia som hämtar inspiration från naturen

EMU Australia sko producerar lättviktiga skor i lyxiga material. Materialen de använder är naturliga och hela produktionen ska bidra till minsta möjliga miljöpåverkan. Företaget är namngett efter Australiens nationalfågel emun. Det är en stolt fågel som står upp för sina behov, precis som skoföretaget. De blickar framåt och ser hellre på det som kommer än det som har varit. Färgpaletten går i jordnära färger och påminner om landskapet som badar i solsken från morgon till kväll. De har inlett ett samarbete med WaterAid för att verka för människor i drabbade områden som behöver få tillgång till rent vatten för sin hälsa och hygien.

Utbud och stil bland EMU Australia skor

I Emu Australia ugg förenas verkligen komfort och design. Uggskorna är tillverkade i mocka och finns i härligt plommonlila och orange med tre knappar som dekoration på skaftet. De är extra sköna kalla dagar men fodret i ull har en förmåga att svalka även varma dagar. Detta är klassiska fårskinnsstövlar som länge har varit moderna och de verkar aldrig gå ur tiden. Kort sagt är dessa skor ett säkert kort! Emu Australia Stinger är fårskinnsstövlar i färgvarianter i olika grått och brunt. En del modeller har högre skaft och är snygga tillsammans med ett par kraftiga strumpbyxor och en kjol. De är tillverkade i fårskinn där både sidorna på skinnet har använts, vilket stämmer väl överens med företagets hållbarhets filosofi. Satsa på ett par riktigt mysiga skor med en rejäl sula för både isolering och stabilitet.

Mjuka och naturliga material

Materialen i EMU Australia skor syftar till att skorna ska vara bekväma, hållbara och passa olika människor som bor och lever över hela jorden. Märket använder 100 procemt vattenresistent fårskinn i produkterna som hjälper till att reglera temperaturen runt fötterna. Ull fungerar på så sätt att materialet värmer när det är kallt och svalkar när det är varmare väder. Merinoull är väldigt mjukt, lent, varmt och naturligt fluffigt. Det är bra på att transportera fukt, faktum är att det fungerar till och med bättre än bomull. Denna speciella ull är inte stickigt som annat ull ibland kan vara. Sulan är uppbyggd i hela fyra lager där varje del bidrar med sina speciella egenskaper som värme, bekvämlighet, stabilitet och ett bra grepp för att du inte ska halka. Det är en mjuk sula som erbjuder foten flexibilitet och som samtidigt ger ett bra stöd.

Emu Australia skor online på Footway

Du kan hitta kängor och boots till ett bra pris i vårt stora utbud på Footway.se. Att handla online hos oss är lätt, genom vårt smarta sökverktyg letar du enkelt upp vilken storlek och modell som du är ute efter. Med hundratals märken i lager kommer du garanterat hitta skon som passar just dig. Vi jobbar snabbt för att du ska ha din beställning så fort som möjligt och du minns väl att du har 180 dagars öppet köp?

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Rocklea
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Lyndon
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 2

106 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK