Skor

259 träffar

Champion skor för ett aktivt liv

Champion skor är skor med anor, varumärket har funnits i snart 100 år, ända sedan 1919. Filosofin är att förse både den oerfarna motionären och proffset med bra kläder för ett aktivt liv.

Från collegefotboll till sportkläder för alla

Varumärket Champion såg dagens ljus redan 1919 då det bildades av bröderna Feinbloom i Rochester, New York . Det riktiga lyften för Champion kom lite senare: På 20 och 30-talet började man på Champion samarbeta med och förse universitetslaget i amerikansk fotboll i Michigan med kläder. Ryktet om den goda kvaliteten spreds snabbt mellan skolor och coacher och därmed var bollen i rullning. Sedan dess har man producerat kläder till både NBA och NFL och är ett av världens ledande varumärken inom sportkläder och skor. Deras filosofi är att tillgodose både hobbymotionären och proffsen med de bästa plaggen för ett aktiv liv. Skor från Champion hittar du hos Footway.

Champion skor, både för träning och vardag

I Champions sortiment finns många olika varianter av skor. Såväl den vana löparen som den oerfarna motionären kan hitta en sko som passar bland alla Champion löpskor eftersom de finns i många olika utföranden och modeller. Vill du ha en sko som är klassisk och som passar till exempelvis jeansen till vardags? Då kan någon av Champion tennisskor vara något för dig. Den klassiska modellen Bronx är till exempel en modell som är extra trendig nu. Kombinera med jeans och en enkel överdel eller kanske jeansshorts när sommaren närmar sig. Oavsett vad du väljer kommer du att se avslappnat stilsäker ut med denna klassiker på foten.

Förläng livslängden på dina nya skor

Champion skor finns i många olika snygga färger och material. Tyg och syntet är vanliga material i såväl löparskor som tennisskor. För att sköta om din Championsko på bästa sätt bör du inte frestas att kasta den i tvättmaskinen om det inte anges i tvättråden. Detta beror på att tvättmaskinstvätt kan skada klistret i sulan på skon. För att hålla dina skor fräscha länge kan du istället torka av eventuella fläckar med en fuktig trasa med tvättmedel avsett för tygskor. Låt skor i textil och syntet torka ur ordentligt mellan användningarna. Om det är möjligt kan du plocka ur innersulan och låta den torka separat.

Champion skor online på Footway

Här hos oss på Footway kan du köpa Champion skor på nätet, vi har nämligen ett stort utbud av olika Championmodeller. Du handlar tryggt och säkert och du får dessutom dina nya skor skickade snabbt med fri frakt. Skulle skon inte passa eller leva upp till dina förväntningar returnerar du den enkelt och kostnadsfritt. Vi har hela 180 dagars öppet köp.

FÅ KVAR
Sida 1 av 5

259 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK