Skor

80 träffar

Under Armour

Nu finns skorna som raskt blivit favoriter både hos sportentusiaster, fotvandrare och företagsledare hos Footways. Skor från Under Armour är kända för att vara såväl tåliga som moderiktiga, en sällan skådad kombination av utseende och tålighet. Skorna tillverkas av särskilt utvalt material, vilket gör den till det perfekta valet för den kräsne köparen.

Historien bakom Under Armour

Kevin Plank, före detta lagkapten för det amerikanska fotbollslaget vid University of Maryland, startade sin skotillverkning år 1996. Företaget drevs på den här tiden från hans farmors källare i Washington DC, USA. Varumärket hamnade dock snabbt i rampljuset då Oakland Raiders quaterback Jeff George, såg i plagg från varumärket. Framgången var sedan ett faktum efter det att filmstuion Warner Brothers kontaktade företaget och bad dem skapa skådespelarnas outfits till två av bolagets filmer. Nu för tiden är Under Armour ett framstående varumärke för sportskor och många andra typer av plagg för sport och friluftsliv.

Allt i ett!

Under Armour tillverkar skor som passar de allra flesta. Deras utbud av skor kan inte jämföras med det från några andra tillverkare. Oavsett vad du tänkt använda skorna till; sportutövning, för lediga dagar eller för en vandringstur, så har Under Armour precis det du behöver. Det är ovanligt att uppleva både stil och komfort i en och samma sko. Men med Under Armour får du allt i ett!

Under Armour hos Footway

Du hittar skor från Under Armour hos Footway, i alla tänkbara former, storlekar och prislägen. Nu får du dessutom supersnabb leverans direkt till dörren.

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 2

80 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK