Skor

22 träffar

Japanska Amaort tål blöta dagar

Amaort är japanska och betyder "ljudet av regn". Detta poetiska namn fick märket som startades i Japan år 2008. Tanken var att skapa ett par praktiska men annorlunda gummistövlar som håller fötterna torra.

Från risfälten till storstaden med Amaort skor

Med sitt tillslutna skaft är dessa gummistövlar från Amaort unika i sitt slag. Idén till märkets annorlunda gummistövlar kom från de japanska risplockarnas stövlar som hade en tillslutning upptill för att vatten inte skulle komma in när de jobbade ute på fälten.

Praktiska och coola Amaort stövlar

Om du är ute efter ett par gummistövlar som garanterat håller dig torr, och som sticker ut från mängden, är dessa gummistövlar det du letat efter. Perfekta för en regnig dag i staden, eller en fisketur på landsbygden!

Amaort online på Footway

Klicka hem dessa annorlunda gummistövlar från oss här på Footway redan idag. Med våra snabba leveranser hinner du garanterat att få hem dem innan nästa regniga dag. Med 180 dagars öppet köp hinner du returnera dem med våra fria returer om det skulle visa sig att du behöver byta storlek. Fri frakt ingår alltid, så det är bara att börja shoppa här på Footway!

Sida 1 av 1

22 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK