Skor

37 träffar

Cheap Monday skor i annorlunda design

Cheap Monday slutar aldrig att förvåna när det kommer till att erbjuda ett unikt och stilrent mode. Nu tillverkar varumärket även skor, något som gjort oss väldigt glada. Precis som deras kläder är även skorna tillverkade i en stilren och lätt udda design som tilltalar modemedvetna män och kvinnor.

Cheap Monday skor historia och kända modeller

Cheap Monday är verkligen en framgångssaga och allt började i en Stockholmsförort år 2000. Snabbt expanderade man företaget och slog upp butiker i centrala Stockholm. Cheap Monday var från början varumärkets signumjeans i tight modell och till ett billigt pris (Cheap). Stilen är streetinspirerad med en skandinavisk och stilren design som står ut från mängden.

Cheap Monday skor stiltips och skötsel

För dig som har hårda krav på såväl kvalitet som design, kan du garanterat hitta ett par skor du gillar från Cheap Monday. Här hittar du annorlunda klackskor i guld, sköna sneakers i glada färger och stilrena herrskor med en tuff edge. Dessa annorlunda skor kan du matcha med din egen personliga stil.

Cheap Monday skor online på Footway

Cheap Monday är utan tvekan ett av våra mer utstickande varumärken här hos Footway. Skorna är otroligt populära och tilltalar många olika människor. Hitta ett par som sticker ut från mängden och klicka hem dem redan idag! Footway har snabba och kostnadsfria leveranser, dessutom får du fria returer och 180 dagars öppet köp.

Rene II
3 FÖR 2
Unique
3 FÖR 2
Guy
3 FÖR 2
Willow
3 FÖR 2
Xenia
3 FÖR 2
Monolit zip
3 FÖR 2
Janet
3 FÖR 2
Vanetta VI
3 FÖR 2
Jordan I
3 FÖR 2
Fanna boot
3 FÖR 2
Fleur Shoe
3 FÖR 2
Guy
3 FÖR 2
Xavier
3 FÖR 2
Monolit zip
3 FÖR 2
Form zip
3 FÖR 2
Yugo
3 FÖR 2
Form Oxford
3 FÖR 2
Monolit boot
3 FÖR 2
Bertina
3 FÖR 2
Winona
3 FÖR 2
Yugo
3 FÖR 2
Adela
3 FÖR 2
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

37 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK