Skor

56 träffar

Gardenia; dansk klassisk stil

Gardenia är ett danskt märke som grundades 1941 i vackra Köpenhamn. Gardenia riktar sig till kvinnor, som vill vara rätt i tiden, men ändå föredrar en klassisk och tidlös look. Skorna är högkvalitativa, med en hög komfort och med en tidlös design. Skorna är vackert utformade och designteamet försöker ständigt att ligga i framkant vad det gäller materialval och idéer. I kollektionerna hittar man somriga sandaler, klassiska stövlar och stilrena pumps, antingen i jordnära toner, eller med starka färger som drar blickarna till sig.

Gardenia skor -handgjort och genuint

Gardenia grundades av dansken Herman Gutkin. Företaget började med att skapa handgjorda träskor, men på 50-talet ändrade man riktning och började tillverka moderiktiga skodon för kvinnor som vill vara stilfulla men inte ge avkall på komfort. Ända sedan det sista skoparet lämnade Hermans händer, har man fokuserat på att hålla hög kvalitet med ett genuint hantverkskunnande, och dessa grundläggande värderingar håller man stolt fast vid i företaget. Gardenia drivs i dagsläget i tredje generation av Allan Gutkin, Hermans barnbarnsbarn, som idag leder företaget vidare mot nya framgångar. Märket har flera gånger blivit framröstat som det mest populära danska märket, och fortsätter att förgylla kvinnors skogarderober världen över.

Exklusiv design med Gardenia

Gardenia förenar klassisk och exklusiv design med starka säsongsbetonade trender. Märket är ett framåtsträvande, nytänkande märke, som skapar produkter för kvinnor som ställer höga krav på kvalitet och komfort. Gardenia följer inte trenderna, utan sätter dem, år ut och år in. Kombinera dessa fantastiska skor med en formell kostym för en stilren business-look, eller välj ett par färgstarka pumps som piggar upp dina favoritjeans och en top. Vad du än väljer, så kommer skorna att tillföra en ny dimension till din garderob, och både förnya och förbättra din stil. Bland kollektionerna hittar du allt som du letar efter, från de djärva, färgstarka power-pumpsen till de mer nedtonade sommarsandalerna för stranden och soliga dagar!

Gardenia på Footway

Gardenia, och massor av andra märken hittar du här på Footway. Tusentals favoriter väntar på att få komma hem till just dig, för att komplettera din befintliga skokollektion. Hos Footway har du alltid fri frakt och fria returer, så att skoshoppandet är så enkelt och bekvämt som möjligt! Vid eventuella frågor finns vår kunniga kundsupport på plats för att hjälpa dig med allt som du funderar över, oavsett om det gäller din beställning, leverans eller något helt annat. Låt shoppingrundan börja!

1312302
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Monolit zip
3 FÖR 2
3 FÖR 2
1312027
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Fanna boot
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Pump Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Fleur Shoe
3 FÖR 2
Monolit zip
3 FÖR 2
Form zip
3 FÖR 2
Form Oxford
3 FÖR 2
Monolit boot
3 FÖR 2
1312700
3 FÖR 2
1312034
3 FÖR 2
1312021
3 FÖR 2
1312424
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

56 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK