adidas Sport Performance, Skor

772 träffar

Skor för prestation

adidas är en av sportvärldens grundpelare. Hög kvalitet i kombination med finslipade teknologier från adidas gör det spännande och roligare att utöva din sport. Hitta dina nya sportskor från adidas idag.

Atleten i fokus

Adi Dassler, adidas grundare registrerade sitt företag i Tyskland år 1949. Allt började med skor och efterfrågan på Adis specialgjorda sportskor växte snabbt. Stan Smith, Muhammad Ali, Stefanie Graaf, Haile Gebrselassie och Lionel Messi är bara några av tidernas största idrottsstjärnor som vunnit stora titlar i skor utvecklade av adidas. Genuiteten syns i allt de gör och produkterna håller världsklass. adidas Performance skapades när adidas delade upp sitt märke i tre distinkta delar i början av 1990-talet: Performance, Originals och Style Essentials. Performance var och är för atleten, för aktiviteten och för sporten. Med andra ord det som adidas har sitt sina beståndsdelar i. Under Performance hittar du skor gjorda för rörelse, träning, aktivitet och resultat. Skor med atleten i fokus och skor framtagna och optimerade för din sport.

Löpskor är störst

Här finns många skor, särskilt löparskor och den mest populära är Duramo-löpskon för damer, i gäll rosa färg. För tjejerna är det även Court-skon som står högt i kurs, en inomhussko perfekt för gymmet eller olika sporter som trivs på gummigolv. Även tofflan Duramo Clog gillas av många – gjuten för det mesta, och för både tjejer och killar. Överlag är det löpskor som dominerar, och inte särskilt märkligt: löpning kom på tredje plats bland Sveriges mest populära motionsformer (18 procent av svenskarna löptränar) tätt efter cykling och gång. Bland herrarna är det sneakers som dominerar: här finns bland annat vrålsköna Adipure, Essential,D Rose och Kanadia. Inte långt efter kommer adidas Duramo som precis hos damerna är en omtyckt löparsko. Även om adidas Sport Performance är framtaget i huvudsak för träning finns det inget som hindrar att du använder dina nya, brutalsnygga sneakers till vardags.

Performance för barn

adidas Performance finns även för barn och här dominerar fenomenalt färgglada modeller som FB S-Flex och Counterblast. Med neongula snörren drar de både blickar och längtan till sig. Det spelar ingen roll om du letar efter skor för löpning, basket eller inomhusträning: adidas Sport Performance har skor för nästan alla discipliner. Hitta dina nya tränings- eller fritidsskor hos adidas och väx inom din idrott, putsa din tid på milen eller pressa ur lite mer när du lyfter skrot. Allt blir både roligare och lättare i rätt skor!

Sida 1 av 13

772 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK