Abbey Dawn Skor Online

5 träffar

Avril Lavignes skor

Abbey Dawn är den kanadensiska artistens Avril Lavignes eget märke. Skorna är, likt sin kreatör, fyllda av attityd, ungdomlighet, kaxighet och en egen vildsint vilja. Märket grundades 2008, namnet togs från sångerskans gamla smeknamn och idag görs en rad olika skor, plagg och smycken. Du behöver inte oroa dig att Kohl’s, som producerar märket, bara gjort en deal med Avril Lavigne för att sälja skorna. Hon har själv sagt att hon är med och designar plaggen på Abbey Dawn och provar själv för att säkerställa att hon kan stå för sina produkter. Hon har även setts uppträda i Abbey Dawn-kläder många gånger – och visst ser Abbey Dawn ut som Avrils musik låter?

Punkprinsessan som erövrade världen

Avril Lavigne föddes 1984 och tog ett järngrepp på musikvärlden med sina melodiska, känslopackade poprock och singeln Complicated, som släpptes 2002, sålde två gånger platina. Med Converse-skor, skejtkläder och en stil inspirerad av punken tilltalade hon en bred massa av punkpopsugna fans. Idag är Avril en stor artist som säljer ut arenor över hela jorden. Abbey Dawn är ett populärt klädmärke och var en del av modeveckan i New York både 2009 och 2011. 2010 fanns märket tillgängligt i 50 länder och Abbey Dawn har varit med i Internetspelet Star Doll.

Skor som sticker ut

Själv har Avril Lavigne sagt om märket att ”Det är roligt att vara tjej och designa kläder och saker för mig själv, jag designar saker jag inte kan hitta någon annanstans”. Vad du däremot kan hitta här på Footway är flera modeller från märket. Majoriteten utgörs av högklackade, rockigt kaxiga skor men här finns även låga fritidsskor och ballerinaskor. Precis som Avril själv så sticker skorna ut. Inte anpassade, inte tillgjorda och inte för alla. Den härligt skräniga rockstilen går igenom alla modeller på ett skarpt sätt och märket kompromissar inte: är dem inte för dig så är de inte. Leta upp något annat (vilket du garanterat lär göra här hos oss!). Och visst är det där charmen ligger? Att våga sticka ut och fullkomligt skita i vad andra tycker och tänker. Spana in modeller som AD-Split med taggiga klackar och svart päls, eller Zip It med en rosa och vit attityd som passar svinbra till en kort kjol eller kanske vill du ha ett par låga Tough Crowd-skor för att sätta lite attityd på Oxford-skorna? Om du letar efter ett uppkäftigt och eget märke präglat av rock & roll, egensinne och vilja kommer du garanterat att hitta vad du söker hos Avril Lavigne och Abbey Dawn.

Stay In Line
FÅ KVAR
Tough Crowd
FÅ KVAR
Ad-Split
FÅ KVAR
Platform
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

5 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK