27.05.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Shepherd
Shepherd
Krister Black
597 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Gummi, Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

24281-01

Shepherd Krister BlackShepherd Krister är ett par riktigt värmande och mjuka herrtofflor tillverkade av 100% fårskinn. Det här är en svart, snygg och stilren modell som passar ihop med de flesta kläder, den är alltså enkel att matcha med resten av din garderob. Tofflorna är riktigt sköna en kall vinterdag.

Hög kvalitet från ShepherdShepherd kombinerar modern formgivning med hantverkstradition. De använder gärna det bästa material som de vet, nämligen fårskinn. Resultatet blir allt från tofflor till heminredning och alla produkter bär spår av något vackert och traditionellt. Köper du tofflor från Shepherd så vet du att du får högkvalitativa tofflor tillverkade med kärlek och gjorda för att hålla länge.

Skön och avslappnadTofflorna är i ankelmodell med en bred fårskinnskrage och ett dekorativt kantband i textil hela vägen fram och runt sulan. Yttersula är tillverkad av EVA. Det här är en skön och bekväm toffel som borde passa de allra flesta herrfötter.

Ta hand om tofflornaTa hand om dina tofflor och vårda dem väl så kommer de att hålla länge. Följ de anvisningar som följer med produkten så kan du njuta av dina tofflor i många år.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30388 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK