26.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Sköna Marie
Sköna Marie
Shell Brown
497 kr
inkl. moms

Kunddata

Sköna Marie upplevs som normala i storleken enligt 1116 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

25218-02

Sköna Marie Shell BrownDet är inte svårt att lista ut att ett par tofflor från Sköna Marie är sköna. Sköna Marie Shell Brown är en omtyckt toffel från det svenska varumärket. Tofflorna har en vacker yta i äkta skinn. Färgen är mörkbrun vilket ger tofflorna ett propert och dressat uttryck.

Bra hållning är viktigtAtt välja rätt skor är svårare än man kan tro. Det gäller att du hittar ett par skor eller tofflor som både ger fötter och ben ett bra stöd. Med ett par Sköna Marie Shell Brown kommer du garanterat att gå bekvämt hela dagen. Tofflorna har en ergonomisk uppbyggnad som följer foten. Yttermaterialet är äkta läder och kommer med tre smarta remmar.

På jobbet och hemmavidDet är många människor som bär Sköna Marie på jobbet, anledningen är enkel – tofflorna är supersköna och snygga. Unna dig ett par så kan du gå bekvämt hela dagen, oavsett om du är hemma, på stan eller på jobbet.

SkötselrådSköna Marie Shell Brown tar gärna emot skovård i form av impregnering av lädret. Detta är ett smart sätt att ge tofflorna ett extra skydd. Undvik helst att bära tofflorna när det regnar eller när marken är blöt och lerig.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK