27.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Scholl
Scholl
Nautilus
487 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

43774-00
Utsida: Syntet.
Insida: Syntet.
Innersula: Syntet.
Yttersula: Gummi.
Stängning: Kardborrband.

Amerikanska Scholl har tillverkat fotriktiga modeller sedan början av 1900-talet, och med Scholl Nautilus har de hittat helrätt – en superskön toffel som enkelt tas på och av med kardborreband.

Foten i fokus för SchollSedan starten 1906 har Scholl fokuserat på våra fötter – har trots allt en viktig funktion, de bär upp vår kropp och ser till att vi står stadigt på jorden. Tack vare sina biomekaniskt utformade modeller är Scholl vänligare mot dina fötter än många andra märken, och du kommer märka stor skillnad i och med den optimala passformen.

Sommarblå färgDen här modellen av Scholl Nautilus kommer i en härligt mörkblå nyans som påminner om havet om sommaren. Nautilus är 15 mm hög och passar både tjejer och killar, hela toffeln är framtagen i plast (PVC) och är därför exemplarisk för både sand- och poolhäng.

Kardborre för stadig spänningDu spänner fast dina Scholl Nautilus med kardborre och behöver inte oroa dig att de glider av under strandpromenaden eller under sommarhänget på altanen. Tänk på att Scholl Nautilus även passar perfekt för gymmet och spa-resan. Att styrketräna i stabila tofflor fungerar toppenbra.

Scholl Nautilus för fötternas skullOm du letar efter par sköna, stabila och vattentåliga tofflor som dessutom bygger på mångårig, vetenskaplig tradition – släng ett öga på Scholl Nautilus.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK