30.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Icebug
Icebug
Pace2 M Michelin Wic Gtx Black
1 597 kr
inkl. moms

Kunddata

Icebug upplevs som normala i storleken enligt 2530 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Funktion:

Vattentät

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Syntet, Gore-Tex

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60025-37

Icebug Pace2 M Michelin Wic Gtx Black för vinterns alla äventyr


Vattentät känga för svenska vinterns alla väder


Icebug Pace2 M Michelin Wic Gtx Black är gjorda i högsta kvalitet av GORE-TEX och gummidubbar, allt för att du skall kunna vara ute mer i alla sorters väder. Skons höga skaft skapar stabilitet och är perfekt för den äventyrslystne vandraren på hösten, likväl som snöskottaren på vintern. Med dubbar i gummi ger skorna bra grepp oavsett om det är regnvåt väg, slask eller snö som du står inför just i dag.


Den perfekta skon för vandringen


Blött och slask eller kallt och snö? Med dessa kängor i Gore-Tex håller du alltid fötterna torra och varma oavsett väderförhållande. Med Icebug Pace2 M Michelin Wic Gtx Black kan du vara ute i alla väderförhållanden tack vare dess högkvalitativa material. Med dessa skor på fötterna står du stadigt på jorden med hjälp av de greppvänliga gummidubbarna under sulorna. Skon passar perfekt för dig som vill hålla dig aktiv utomhus året runt.


Torra skor som avskyr torkskåp


Icebug Pace2 M Michelin Wic Gtx Black är i bland annat GORE-TEX vilket innebär att de inte får ställas in i torkskåp eller på annat sätt ställas inför höga temperaturer då dess vattenavvisande effekt förstörs och ej går att återuppbyggas. Skorna behöver inte impregneras i förväg, utan det går bra att använda skorna direkt från det att du packat upp dem. Skorna lämpar sig ända ner till -20 grader celsius.


Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK