27.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Icebug
Icebug
Metro2 M Michelin Wic Black
1 347 kr
inkl. moms

Kunddata

Icebug upplevs som normala i storleken enligt 2530 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Gummi

Detaljer:

Dragkedja

Artikelnummer:

60025-34

Icebug Metro2 M Michelin Wic Black från footway.se


Svenska fritidsskor och kängor


Stilrena och superpraktiska kängor i svensk kvalitet. Icebug Metro2 M Michelin Wic Black är tillverkade i snygg mocka med praktisk gummisula. Icebug ger en stilren design i praktiskt utförande för svenska vinterförhållanden. Den unika gummisulan anpassar sig och ger grepp på torra eller våta ytor och även på is.


Fritidsskor för alla väder


Icebugs skor och kängor ger dig friheten att utöva dina aktiviteter i alla väder. Hundpromenaden blir tryggare med halkfria skor och shoppingturen i vintriga städer tryggare. Skor och kängor för joggingturern på vintervägar såväl som stadspromenaden på våta och isiga höstgator. De är anpassade för höst och vinter med isolerande material och vattenavvisande yttre. Unik gummisula anpassar sig till underlaget och ger grepp oavsett underlag så att du tryggt kan fokusera på promenaden, shoppingrundan eller cafebesöket.


Skydda dina kängor


Icebug Metro2 M Michelin Wic Black har ett yttre av mocka som enkelt kan borstas med skoborste för att hålla dem snygga och effektiva. Det finns även speciella mockasprayer för att impregnera dem. Kängorna används med fördel utomhus och blir naturligtvis smutsiga. Tänk på att tvätta av och borsta dem för att hålla dem snygga, men framförallt för att ge dina kängor bästa livslängd och funktion. Tar du hand om dina kängor, så tar de hand om dina fötter.


Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK