19.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Crocs
Crocs
Meleen Twist Sandal W Espresso/walnut
337 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun, Grå, Lila

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

60064-38

CrocsKomfort, låg vikt och ännu mer komfort. Det är Crocs tre grundpelare som har gjort dem oerhört populära världen över. Sedan introduktionen av den klassiska ”Foppatofflan” erbjuder Crocs nu ett brett sortiment av skor och sandaler. Alla lika sköna och fjäderlätta.

Meleen Twist Sandal WHär presenterar Crocs en prisvärd och praktisk sandal, ämnad för de tillfällen då man helt enkelt bara behöver ett par riktigt bekväma sandaler på fötterna eller i strandväskan. Med sin låga vikt och oöverträffade komfort kommer dessa snabbt bli en favorit i hallen.

Espresso/walnutSandalen går i diskreta toner av espresso och valnöt, vilket går i elegant samklang med valfria byxor eller kjolar. En klassisk nyans som aldrig går ur tiden.

Sköt om dina sandalerCrocs är tillverkade av ett patenterat skumgummi, som enkelt låter sig rengöras med kallt vatten. Det är viktigt att inte utsätta dem för höga temperaturer, eftersom de då kan förvandlas till barnstorlekar. Sköt om dina Crocs och du har en vän för livet.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK