29.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger
Harlow 1 Black
747 kr
inkl. moms

Kunddata

Tommy Hilfiger upplevs som normala i storleken enligt 2573 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Tyg

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60066-99

Tommy Hilfiger


De flesta känner till designern Tommy Hilfiger. Likt många av hans kollegor i branschen, sitter hans namn på allt från väskor, till kläder och skor. Hilfigers filosofi är att erbjuda snygga vardagskläder i premiumklassen. Kläder och skor som ger en hel och ren-känsla och intrycket av en person med stil, men utan att spräcka budgeten. 

Harlow 1


Har har vi en vardagssko som gjord för dagar spenderade utanför kontoret. Självklart med ett par kvalitetsskor på fötterna, som bidrar med en bekväm och skön vardagslyx varje dag. Tillsammans med ett par snygga byxor och en skjorta markerar du tydligt att du är en person med stil, som klär sig rätt för varje tillfälle. 

Black


Svart är en klassisk färg som passar till det mesta. Svarta skor ger intrycket av elegans och sofistikation. Skorna är svarta, med vita skosnören och Tommy Hilfigers logotyp diskret placerat på sidan. Helt klart en minimalistisk design som låter kvaliteten tala för sig själv. 

Mer om skorna


Skon är formgiven i textil, som låter fötterna andas under varma dagar. Den vita sulan är gjord av gummi och kan enkelt rengöras med en svamp och mild tvål. 
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK