18.05.2021: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Lacrosse
Lacrosse
Hampton Men 6'' Black
847 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Funktion:

Gummistövel, Vattentät

Kategori:

Färg:

Grå, Svart

Yttermaterial:

Gummi

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

47135-00

Lacrosse Hampton Men 6’’ BlackOavsett om du ska gå ut med hunden, hämta tidningen, gå till jobbet eller ta en promenad, är det aldrig kul att ge sig ut i spöregn. Men med ett par Lacrosse Hampton Men 6’’ Black kanske du kan uppskatta regnet. Dessa snygga regnskor är tillverkade i en tidlös Chelseamodell.

Neoprensula – skön komfortLacrosse Hampton Men 6’’ Black är en bekväm sko i hållbart gummi. Hela skon är gjuten i ett och samma gummistycke, vilket säkerställer vattenbeständigheten. Skornas bekväma och välmönstrade sula ger dig optimalt grepp. Inuti skorna finns en skön och stötdämpande sula i neopren.

Klä dig snyggt - alltidRegn är ingen ursäkt till varför man inte ska klä sig snyggt! Lacrosse Hampton Men 6’’ Black är ett utmärkt val för alla regniga dagar. Skornas stilrena design passar perfekt till dina vanliga kläder och kan med fördel bäras till jobbet.

Skor du slipper sköta omJa, här har vi kanske den bästa egenskapen av dem alla – skorna behöver ingen skötsel. Lacrosse Hampton Men 6’’ Black håller mycket hög kvalitet och skorna är tåliga. Du kan utan problem använda skorna i spöregn och lera. Om skorna blivit begravda i lera kan det dock vara bra att skölja av dem under vattenkranen.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

V
Viktor Zetterström, Footway
V
Viktor Zetterström, Footway
V
Viktor Zetterström, Footway

30343 träffar
Denna webbplats använder cookies .OK