30.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Asics
Asics
Gt-1000 6 Victoria Blue/dark Blue/Orange
1 197 kr
inkl. moms

Kunddata

Asics upplevs som stora i storleken enligt 2054 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60054-77

AsicsJapanerna kan sina skor och Asics är ett lysande exempel på just detta. Oavsett om du tar en joggingrunda ibland för att koppla av efter jobbet eller tränar hårt som långdistanslöpare, hittar du hos Asics de bästa redskapen som tar dig i mål, varje gång.

Gt-1000 6De som springer med överpronation bör titta närmare på GT-1000 6. Sex olika teknologier samlas för att ge löparen hög komfort, till ett rimligt pris. Gel i hälen, extra hållbar yttersula, IGS (Impact Strike System) som guidar träffytan genom hela steget, med mera. En högteknologisk sko med låg, skön vikt.

Blue/dark Blue/OrangeKlara, pigga färger är alltmer populärt i spåren och Asics är inte sena att haka på den trenden. Den här modellen kommer i en klassisk klarblå design, med en orange sula som ger en uppiggande kontrast. En stilren modell utan onödiga krusiduller som passar de flesta.

Ta hand om dina skorMed tanke på vårt nordiska klimat är det ibland nödvändigt att rengöra sina skodon, speciellt om man tänker använda dem inomhus i framtiden. Förstör inte skorna med tvättmaskinen, utan rengör dem i stället med ljummet vatten, en mjuk svamp och mild tvål så blir de som nya.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK