29.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Asics
Asics
Gt-1000 6 Gs Victoria Blue/Yellow/dark Blue
547 kr
inkl. moms

Kunddata

Asics upplevs som stora i storleken enligt 2054 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60054-79

AsicsNär du packar upp dina nya Asics ur kartongen kan du känna dig försäkrad om att de har genomgått rigorösa tester för att garantera både säkerhet och komfort. Decennier av produktutveckling har lett till genomtänkta, bekväma skor för löpare på alla nivåer, inklusive våra mindre löpare.

GT-1000 6 GsDe här skorna är gjorda för löpning. Det sköna anslaget från Duomax-sulan garanterar långvarig komfort i spåret samt minskad risk för skador. Ovansidan är tillverkad i mesch för bästa ventilation under varma, svettiga träningspass. I hälen hittar vi chockabsorberande gel för mjuka men ändå stadiga anslag i steget.

Victoria Blue/Yellow/dark BlueDen här modellen av Asics populära GT-1000-6-GS kommer i barnstorlek, med samma höga prestanda vi är vana med från vuxenmodellen. Färgen går i blågult, som den svenska flaggan. En perfekt löpdojja att springa runt midsommarkransen med, oavsett väder!

Ta hand om dina skor

Efter ett tag kan det hända att dina snygga blå/gula-skor behöver en rengöring. Avlägsna lera och smuts med en gammal tandborste och använd sedan en svamp, ljummet vatten och en mild tvål för att rengöra skorna. Låt sedan skorna torka i rumstemperatur, på säkert avstånd från element eller andra värmekällor. Skosnörena går utmärkt att tvätta i maskin vid behov.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK