23.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Asics
Asics
Gt-1000 6 Gs Apricot Ice/ Coral/canteloupe
597 kr
inkl. moms

Kunddata

Asics upplevs som stora i storleken enligt 2054 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Rosa, Röd, Orange

Yttermaterial:

Mesh

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60072-78

AsicsAsics är en japansk skotillverkare där ingenting lämnas till slumpen. Skorna utvecklas med japansk precision för att ge användaren optimal komfort i alla förhållanden, där man likt en ninja flyger fram i spåret. De är dessutom grymt snygga, vilket gör dem både mångsidiga och moderiktiga.

GT-1000 6 GsGT-1000 6 Gs är en barnmodell som låter ungarna springa hela dagen utan att få ont i fötterna. Skorna är utvecklade med samma pålitliga teknologi som hos vuxenmodellerna. Skorna är utrustade med ett Duomax supportsystem, vilket ger skönt anslag från alla vinklar. Hälen innehåller Gel, för skön dämpning och avlastning. Slutligen är hela skon konstruerad för att ge maximal stabilitet med mångsidiga aktiviteter i åtanke – hoppa, lek, spring eller spela brännboll, ingen match för denna fina löpsko!

Apricot IceFärgen går i aprikos med diskreta, sportiga detaljer i orange. En pigg och härlig sko som låter barnen synas även när det blir mörkt ute. Detta är en bekväm och praktisk sko som uppmuntrar till lekfullhet, högt tempo och maxat barnasinne!

Vårda skorna på bästa sättAlla föräldrar vet hur skorna ser ut efter en dag i skogen, på gräsmattan eller löpspåret. Det är skönt nog mycket enkelt att rengöra skorna. Använd en gammal tandborste för att ta bort lera och jord. Sedan gör en svamp, mild tvål och lite ljummet vatten resten av jobbet. Låt sedan skorna torka på en rumstempererad plats.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK