29.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Asics
Asics
Gel-sonoma 3 Black/baton Rouge/black
847 kr
inkl. moms

Kunddata

Asics upplevs som stora i storleken enligt 2054 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Yttermaterial:

Mesh

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60054-86

Asics


Det japanska skomärket Asics tog sitt namn från det latinska uttrycket Anima Sana in Corpora Sano, vilket beyder ”Hälsosam själ i en hälsosam kropp”. Ett passande namn, då de flesta vet hur mycket en regelbunden löptur kan göra underverk för hälsan! De här skorna är designade för tuffa utmaningar i spåret när du flyger fram över stockar och stenar, men passar lika bra som vardagssko.

Gel-sonoma 3


Den här lätta, stabila modellen med SpevaFoam-sula, extra grepp och shockabsorberande stötdämpning håller dig på rätt spår oavsett underlag. Undersulan är tillverkad av slitstarkt gummi med dubbelriktad greppyta. Det betyder helt enkelt att du får utmärkt grepp både i uppförsbackar och nedförsbackar. Skorna har en neutral pronation, vilket innebär att de passar de flesta löpare.

Svart/Röd


Skorna är designade i svart med diskreta, röda detaljer och passar klockrent både i löpspåret eller på stan. En mångsidig sko som du gärna matchar till jeans, tights eller löpshorts.

Håll dina löpskor i toppform


När du har vårdat din själ är det viktigt att vårda dina skor. Avlägsna lera och smuts med en gammal tandborste och använd sedan en svamp, ljummet vatten och en mild tvål för att återställa skorna till sin forna glans. Låt sedan skorna torka i rumstemperatur och de kommer tacka dig!
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK