19.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Asics
Asics
Gel-phoenix 9 Porcelain Blue/silver/flas
947 kr
inkl. moms

Kunddata

Asics upplevs som stora i storleken enligt 2054 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå, Blå

Yttermaterial:

Tyg, Syntet

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60054-93

AsicsAsics har länge varit kända för att driva utvecklingen framåt och ständigt introducera nya teknologier för att ge löparen den absolut bästa upplevelsen. Tack vare rigorösa produkttester och höga investeringar i produktutveckling kan vi nu ta del av de mest avancerade produkterna någonsin.

Gel-phoenix 9Gel Phoenix 9 är ett högteknologiskt mästerverk där hela 10 olika teknologier samlats i en och samma sko. Sulan i Memory Foam anpassar sig efter din fot. Ovansidan är konstruerad i mesh för ökad ventilation. Dämpningssystemet med Gel ger överlägsen avlastning genom hela steget. Sulans utsida är konstruerad av extra slitstarkt gummi för ökad livslängd och komfort. Bara för att nämna några exempel!

Porcelain Blue/silver/flash coralSpännande och upplyftande färgkombinationer har länge kännetecknat Asics linje av löpskor. Den här modellen för tankarna till havet med vackra toner i blått, porslin och korallrev. En otroligt snygg sko som passar lika bra till jeans som löpshorts.

Håll skorna i toppformHåll dina porslinsfärgade underverk rena så håller de längre. Avlägsna lera och smuts med en gammal tandborste och använd sedan en svamp, ljummet vatten och en mild tvål för att återställa skorna till sin forna glans. Låt sedan skorna torka i rumstemperatur. Undvik att ställa dem i solen eller vid elementet.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK