07.07.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Pax
Pax
Ganasch Dark Brown
305 kr
(437 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Dragkedja

Artikelnummer:

22231-01

Pax Ganasch Dark BrownPax är ett företag från Örebro som under många år har tillverkat fina skor till den svenska marknaden. Med dessa fina små skor har de tagit fram ett par Chelseaboots, fast för barn. Det är lyckad kombination, mycket tack vare den enkla designen och den höga komfortnivån.

Bra läder skyddar fötternaBarnens fötter är lite mer ömtåliga, något som ställer höga krav på skorna. Skomodellen Ganasch är utvecklad för att enkelt kunna sättas på och tas av. Du har både ett resårband på sidan och en dragkedja på andra sidan. Skorna har även en bekväm innersula och yttersula.

Vardagsskor av hög kvalitetDe fina skorna är som gjorda för att användas varje dag. Tack vare dragkedjan och resårbandet kan ditt barn sätta på sig skorna helt själv. Dessutom så går skorna utmärkt att impregnera med en spray. Detta ger skorna ett utmärkt extraskydd mot regn och smuts.

SkötseltipsPax har använt sig av ett naturligt läder till dessa skor. Något som ger ett fint utseende, men som innebär att de bör vårdas regelbundet. Om skorna blir smutsiga kan du använda en fuktig handduk eller trasa för att rengöra ytan. Använd sedan skovax för att ge skorna en fin glans igen.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30388 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK