23.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Crocs
Crocs
Frost Iris
200 kr
(287 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Turkos, Lila, Mönstrad

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

50533-00

Crocs Frost IrisCrocs är ett av världens mest kända skoföretag och trots att företaget är relativt ungt har de redan hunnit sälja över 300 miljoner skor världen över. Crocs Frost Iris är en supersöt sko med motiv av de populära Disneykaraktärerna Anna och Elsa från filmen Frost. Perfekta skor till sommarsemestern!

Skön stötdämpningCrocs är ett prisvärt alternativ för dig som letar efter sköna barnskor nu till sommaren. Frost Iris är en skomodell som kommer i den klassiska designen för Crocs. Skorna är tillverkade av det egna materialet Croslite, ett lättviktigt gummi som har en otroligt mjuk och stötdämpande egenskap. Skorna är vattentåliga och barnen kan med fördel använda Crocs Frost Iris som badskor.

Perfekt på sommarlovetEtt par Crocs Frost Iris är otroligt användbara eftersom barnen snabbt tar på sig skorna och kan använda dem hela dagen. Det kvalitativa gummit håller hög kvalitet och barnen kan utan problem leka i både lera, på land och i vattnet med skorna. Det fina motivet gör att dessa Crocs-skor kan bäras till vanliga kläder och även till kalaset.

Lättskötta CrocsFörutom att Crocs är vattentåliga, snygga och riktigt sköna, slipper du dessutom sköta om skorna. Om skorna blivit smutsiga kan du enkelt rengöra dem genom att hålla dem under kranen. För att bevara färg och form är det dock bra att undvika exponering av stark sol alldeles för länge.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK