06.03.2021: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Kavat
Kavat
Fiskeby Xc Yellow
497 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Gul

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Kardborreband

Artikelnummer:

49251-02

Kavat Fiskeby XC YellowDessa ursöta barnskor från Kavat har verkligen blivit en stor succé. Kavat Fiskeby XC Yellow är den ultimata vårskon för alla mindre barn. Skorna har en snygg och stilren design i en glad och gul färg. För att underlätta av- och påtagning av skorna kan du enkelt öppna upp hela skon och sedan stänga med kardborreremmar.

Perfekt för lek och stojFiskeby är en skomodell som är helt tillverkat i äkta läder, ett så kallat Cross Country Leather. Detta har blivit behandlat för att klara av både vatten och smuts på ett bra sätt. För att komforten ska vara på topp har skorna bra ventilation och håller fötterna varma och torra.

En härlig färgklickBarnen kan med fördel bära Kavat Fiskeby XC Yellow till både vardagliga tillfällen men även något mer festligt. Den gula färgen blir genast en härlig färgklick till outfiten. Skorna är inte varmfodrade och passar därför bäst till våren och sommaren då det är lite varmare utomhus.

Kavat – hög kvalitetKavat tillverkar fantastiska barnskor som håller hösta kvalitet. Men för att dina barns Kavat Fiskeby ska hålla sig i ett så bra skick som möjligt kan du behöva impregnera skorna med lämpliga skinnprodukter. Om skorna fått en fläck kan du ta bort den med hjälp av en fuktad trasa.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
Denna webbplats använder cookies .OK