22.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Shepherd
Shepherd
Emmy Chestnut
597 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun, Beige

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Läder

Varumärke:

Artikelnummer:

01377-00

Shepherd Emmy ChestnutUnna dig själv och dina fötter en lyxig morgon varje dag med ett par härliga Shepherd Emmy Chestnut. Dessa varma fårullstofflor är designade som en sko vilket ger hela foten och ankeln en ombonad och mysig känsla. Tillverkad av äkta fårull och vacker mocka är dessa tofflor utan tvekan ett måste för dina fossingar.

Unika egenskaperEmmy är en toffel som är tillverkad av mocka och fårull. Själva fodret är av ull och vid ankeln går det en mjuk och varm kant i den lenaste av ull. Det är en fröjd att få stoppa ner sina barfotafötter i tofflorna – ett måste för kyliga vinterdagar. Fårull är antibakteriellt, lufttransporterande och fuktabsorberande.

Underbara EmmyEmmy är en populär toffel från Shepherd of Sweden och även ett bra val för hela året. Även om det är extra mysigt att bära tofflor när snön ligger vit utomhus, är det också skönt på sommaren. När du ska sitta ute en sen augustikväll är det riktigt skönt att kunna ta på dig dessa gosiga och varma tofflor.

Lättskötta tofflorShepherd of Sweden använder sig endast av de bästa materialen när de skapar sina tofflor. Fårull och mocka är faktiskt lättskötta material, särskilt eftersom du använder tofflorna inomhus. Med ullens antibakteriella egenskaper hålls tofflorna fräscha av sig självt. Vid behov kan du tvätta tofflorna med en mild tvållösning.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK