21.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Pax
Pax
Edda Purple
287 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun, Lila

Yttermaterial:

Syntet

Innermaterial:

Fleece

Sula:

Gummi

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

60103-13

Pax Edda PurplePax Edda Purple är en lätt och smidig sandal för barn. Färgerna är brunt och lila och passformen normal.

Skotillverkaren PaxI mer än 80 år Pax arbetat med att ta fram bra barnskor till den lilla foten. Idag är de en av de ledande tillverkarna av barnskor i Sverige. Företaget ligger i den gamla skostaden Örebro där all produktutveckling och design fortfarande sker. Sedan år 1998 ingår Pax Scandinavia AB i New Wave Group AB.

Smidig sandal för barnYttermaterialet är syntet och innermaterialet fleece vilket ger en skön känsla för fötterna. Fleece-tyget gör också att sandalerna är lite varmare än många andra sandaler. Sulan är tillverkad av slitstarkt gummi som gör att barnet får bra grepp mot underlaget. Med hjälp av de smidiga spännena kan barnet själv ta på och av sig sandalerna. Med Pax Edda Purple får barnet en riktigt skön sandal som passar utmärkt för alla sommardagar. En perfekt sandal att ta på för lek och bus eller varför inte en dag på stranden?

Så tar du hand om sandalernaEftersom sandalerna är tillverkade av syntetmaterial ska du inte använda någon skokräm eller impregnering. Istället torkar du av sandalerna då och då med en fuktig trasa för att hålla dem rena och fräscha. Skönare kan det inte bli!
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK