20.04.2021: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Viking
Viking
Eagle II Black/White
538 kr
(897 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Läder, Tyg

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi, Syntet

Detaljer:

Skosnören, Kardborreband

Artikelnummer:

52758-00

Viking Eagle II Black/WhiteVårt nordiska klimat kan minst sagt vara överraskande. Det är inte ovanligt att somrarna är regniga och vintrarna milda. För att barnen ska kunna leka obekymrat oavsett väder och årstid, är ett par riktigt bra skor viktigt. Viking Eagle II Black/White är snygga sneakers med många smarta egenskaper.

Varmfodrat och sköntViking är ett norskt företag som gjort sig kända på grund av sin höga kvalitet och smarta design. Viking Eagle II Black/White är inte något undantag. Skorna ser ut som ett par coola sneakers men hemligheten ligger i materialen: äkta läder och tyg, med en grov gummisula. Inuti skorna väntar ett varmt och härligt foder.

Var cool och bekvämAldrig mer behöver barnen välja mellan komfort eller design - Viking Eagle II Black/White har båda delarna! Dessa tuffa sneakers kan användas av barnen större delen av året. Skorna funkar bra till vanliga jeans, varmare byxor eller chinos.

En skyddande ytaGe Viking Eagle II Black/White en skyddande yta genom att impregnera skorna när de är nya. Det finns bra impregneringssprayer att köpa. Innan du sprayar skorna är det viktigt att de är helt rena. Använd gärna en mjuk skoborste för att få bort damm och smuts.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
Denna webbplats använder cookies .OK