22.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen
Cheerful01 Black
237 kr
inkl. moms

Kunddata

Ilse Jacobsen upplevs som normala i storleken enligt 1297 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

50097-01

Ilse Jacobsen Cheerful01 BlackIlse Jacobsen Cheerful01 Black är en stilren, svart damsandal som är som gjord för sommarens sköna, varma dagar. Det här är en allsidig sandal som passar för de flesta tillfällen. Dessutom passar den bra ihop med det mesta i garderoben.

Ilse Jacobsens skorIlse Jacobsen innebär avslappnad lyx för smarta personer med den skandinaviska livsstilen. Deras rötter är djupt rotade i Hornbæk, känd för den avkopplande atmosfären kring sin lilla hamn, vida sandstränder och sanddyner. Inspirerad av naturen designar de skor som signalerar en fin balans mellan skandinavisk livsstil, dansk design och modernt stadsliv.

Skön och avslappnadIlse Jacobsen Cheerful01 Black är tillverkad av syntetmaterial och har en sula av högkvalitativt gummi som ger ett bra grepp mot underlaget. Det här är en perfekt sandal för den modemedvetna som behöver en allsidig sandal som passar för de flesta tillfällen. Ilse Jacobsen Cheerful01 Black är bekväm och skön och gjord för att ha på sig hela dagen.

Ta hand om sandalernaEftersom Ilse Jacobsen Cheerful01 Black är tillverkad av syntetmaterial ska du inte behandla sandalen med skokräm eller impregnering. Det är enkelt och smidigt att torka av sandalen med en trasa om de skulle bli smutsiga.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK