14.07.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Loake
Loake
Chatterly Black

Skon är tyvärr slutsåld

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Skafthöjd:

15 cm

Skaftvidd:

26 cm

Varumärke:

Artikelnummer:

00214-01

Loake Chatterly BlackDet finns få Chelsea-boots som är likaa stilrena och av samma höga kvalitet som Loake Chatterly Black. Det engelska företaget vet verkligen hur man tillverkar klassiska skor. Dessa damskor är för dig som vill ha de bästa och snyggaste skorna!

Goodyear-teknik och fantastiskt läderLoake har använt sig av Goodyear-tekniken för att sy fast sulorna på skorna. Detta ger en bättre och mer hållbar skokonstruktion samt ett bättre skydd mot vind och kyla. Även själva lädret är av yttersta kvalitet, något du märker på såväl utseendet som känslan.

En klassisk sko för en välklädd stilFördelen med Chelsea-boots är att de är så användbara. Du kan använda dessa skor tillsammans med ett par fina jeans, en stilren kjol eller en färgglad klänning. Färgen på lädret fungerar också fint tillsammans med många stilar.

Alltid snygga skor med lite vårdGenom att sköta om skorna håller de i flera år. Dessutom så kan du se till att lädret på skorna ser fint och glansigt ut. Använd skokräm för att mjuka upp lädret och ta sedan hjälp av putsmedel för läderskor så att du får den fina glansiga ytan. Du kan även impregnera skorna innan de används för att skydda mot smuts och regn.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30388 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK