26.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Shepherd
Shepherd
Borås Stone/Honey
337 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Beige, Brun

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Läder

Varumärke:

Artikelnummer:

06204-01

Shepherd Boras Stone/HoneyBarns fötter är ömtåliga. Skäm bort de små fossingarna och överraska med ett par underbara Shepherd Boras Stone/Honey. Dessa härliga fårullstofflor omfamnar fötterna och håller de varma. Boras har en vacker design som går upp en bit på vaden och som verkligen håller värmen.

Spännande materialShepherd Boras är tillverkade av fårull och mocka, material med många spännande egenskaper. Fårull är ett unikt material, det är både antibakteriellt, lufttransporterande och fuktabsorberande. Med andra ord håller det fötterna varma och glada utan att det blir svettigt.

Skönt att ha hemmaFör små fossingar är varje dag ett äventyr. Låt barnens fötter vila ut efter en dag av lek och bus med ett par mjuka Shepherd Boras tofflor. Dessa fårullstofflor har en skinnsula vilket gör att de helst ska användas inomhus. Perfekta för en kylig vinterdag då golven ofta är kallare än vanligt.

KvalitetstofflorShepherd Boras är ett par tofflor som knappt behöver någon skötsel. Eftersom fårullen fräschar upp sig själv behöver du egentligen inte tvätta tofflorna. Med tiden kan det dock vara behövligt, då går det bra att använda ljummet vatten och en mild tvållösning.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK