24.10.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Birkenstock
Birkenstock
Arizona Habana Regular Brown
897 kr
inkl. moms

Kunddata

Birkenstock upplevs som normala i storleken enligt 14775 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Yttermaterial:

Läder

Innermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

3 cm

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

07295-00

Birkenstock Arizona Habana Regular BrownFöretaget Birkenstock är kända över hela världen för sina ortopediska skor och tofflor. Sedan företaget fick sin start redan år 1774 har tillverkat skor som är anpassade efter fötterna. Birkenstock Arizona är deras mest kända modell för bekväma tofflor. Den har flera fina detaljer men det som gör denna toffel speciell är den enastående komforten.

Smakfulla, enkla och bekvämaDessa tofflor från Birkenstock har en ovandel av läder. De två remmarna är inte bara dekorativa, de gör att du kan anpassa storleken på tofflorna utefter dina fötter. Det är dock sulorna som gör denna toffel speciell. Den är tillverkad av bland annat kork och designad för att följa fotens naturliga rörelser och former. Sulan ger foten bra avlastning, något som i sin tur hjälper hela kroppen.

En toffel du alltid kan användaBirkenstock är ett otroligt populärt varumärke hos de som står på fötterna under långa perioder. Oavsett om du står upp länge eller bara vill kunna ha det bekvämt hemma så är Birkenstock Arizona något för dig. Den smakfulla designen gör att du kan ha på dig dessa tofflor till i princip vad som helst. Fungerar lika bra till jeans som till en fin klänning eller ett par mjukisbyxor.

Sköt om dina tofflorDessa tofflor från Birkenstock är tillverkade till viss del av syntetiskt läder som enkelt kan hållas rent med hjälp av en fukig trasa. Eftersom tofflorna i första hand ska användas inomhus så kommer de inte att slitas ned på samma sätt som skor. Ett par tofflor kan hålla sig fina under många år.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

A
Arvid Edenheim
A
Arvid Edenheim
Visa tidigare kommentarer
A
Arvid Edenheim

Det här är en riktigt lång kommentar som inte handlar om så mycket men den testar vad som händer när en post är lång, vilket den här är. Det är meningen att den här ska vara lång, vilket är anledningen till att den är det.

0
A
Arvid Edenheim
Visa tidigare kommentarer
A
Arvid Edenheim

En riktigt lång kommentar som ska wrappa. Undra hur det här kommer att se utttttt. Nu borde den bryta. Eller nu. Kanske nu. Garanterat senast nu. Japp.

0
Visa fler inlägg

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK