22.09.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Sixtyseven
Sixtyseven
76397 Esja Oleato Black
658 kr
(1 097 kr)
inkl. moms

Kunddata

Sixtyseven upplevs som normala i storleken enligt 1544 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Läder

Innermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

3,5 cm

Detaljer:

Dragkedja

Artikelnummer:

47427-00

Sixtyseven 76397 Esja Oleato BlackSpanska företaget Sixtyseven ligger bakom dessa snygga läderskor. Företaget har under många år tagit fram fina och ungdomliga skor, oftast av läder och med ett svart utseende. Dessa skor påminner mycket om ett par fina Chelseaboots, men har två dragkedjor på sidorna istället för resårband.

Hållbart materialDet svarta lädret är av hög kvalitet, som alltid när du har med Sixtyseven att göra. Lädret skyddar mot både fukt och vind på ett utmärkt sätt, speciellt om du dessutom impregnerar skorna tidigt. En av fördelarna med läder är att materialet ser snyggt ut direkt och att det kan vårdas, så att det håller sig fint efter flera års användning.

För fest och för vardagLäderskor som dessa är uppskattade tack vare sin mångsidighet. När de används med en vacker klänning tillför de elegans. Med ett par shorts känns de somriga och med ett par fina jeans känns de lediga. Skor som passar till allt är alltid bra att ha!

Läderskor – skötsel och vårdDet är inte särskilt svårt att vårda läder. Använd skovårdsprodukter som exempelvis skovax för att ge skorna en fin lyster igen. Se till att du rengör skorna först och borstar dem efteråt.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

30343 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK